Zakaj je cvetni prah svetovna uspešnica, zakaj alkimistični muzej domuje v Radovljici, kdo je iznašel lectova srca, pri kateri temperaturi se strdi čokolada, zakaj kuhar prejme Michelinovo zvezdico, na kaj smo najbolj ponosni Radolčani?
Okušajte z nami!
Potek
ČEBELARSKI MUZEJ
pozdrav udeležencem, predstavitev poteka programa s strani domačega strokovnega vodiča
sprejem v čebelarskem muzeju z medenim žganjem, okušanje čebeljih pridelkov, ogled muzeja
ALKIMISTIČNI MUZEJ
hladna zeliščna predjed chefa UrošŠa (Michelinova zvezdica in zelena zvezdica za trajnost), kozarec vina, ogled muzeja
GOSTILNA LECTAR z LECTARIJO
ogled Lectarske delavnice, juhica po receptu Hiše Lectar iz leta 1822, ko se je odprla Hiša Lectar
HIŠA LINHART (chef UrošŠ)
glavno jed bo postregla ekipa v 300 let starem prenovljenI HIŠI Linhart (chef Uroš Štefelin, Michelinova zvezdica), kozarec ustreznega vina
RADOLŠKA ČOKOLADNICA
čokoladno sladico boste pripravili sami v Radolški čokoladi
okusili bomo pijačo, ki se najbolj poda k čokoladi
Cena
149,00 €/oseba
Dodatna pijača se plača posebej.
Cena vključuje DDV.
Program izvajamo za najmanj 6 oseb.
Rezervacije in informacije
info@hisalinhart.si
Vabimo vas, da v Radovljici prespite. Skupaj s partnerji nudimo 40 udobnih sob.