REZERVIRAJ SOBO   REZERVIRAJ MIZO

Baročna zabava in teambuilding

Potapljamo se v obilje, v dobo baroka in jo raziskujemo za danes!
Sprehajamo se po sobah Hiše Linhart, v vsaki se skriva prizor iz obdobja baroka.
Kaj vse se je dogajalo takrat in je aktualno še danes
Tudi danes si želimo obilja, a se skrivamo za skromostjo! V baroku so ga nesramno razkazovali

S sprehodom po baročni Radovljici in Hiši Linhart v živo doživljamo dobo baroka skozi prizmo
arhitekture, kulinarike, napitkov, vinarstva, slikarske umetnosti, glasbe, plesa, mode… Da bomo veseli za kaj vse smo lahko hvaležni baroku.

Kdo kuha? Trije mojstri!

  • Uroš Štefelin, Hiša Linhart;
  • Luka Košir, Gostišče Grič;
  • Grega Mikelj, Radolška čokolada.
Okušamo jedi baroka, kot so pečena jabolka z orehi, žolca, dimljena postrv velikanka, kopuni, čebulna juha ter razkošne ostrige z vampi. Sladkamo se s čokoladnimi dobrotami in eksotičnim sadjem, ki ga Evropa uvozi v času baročnega  imperializma.
 

Kdo skrbi za suha grla?

Izbrane koktajle, vina, likerje in penine pripravljajo Nejc Farčnik, Kristjan Jakša in Lan Kristančič, Movia! Čas baroka je čas imperializma. V Evropi spoznamo kavo, kakov, eksotične začimbe. Odpirajo se prve šampanjske kleti. Vse to okušamo v baročnih koktajlih in vinih MOVIA!

V času velikih znanstvenih dosežkov je vraževerje zelo razširjeno. Le kakšno prihodnost nam napoveduje vedeževalka Ema Štefelin v sobi 8

V sobi 7 s plesalcema Gregom Koritnikom in Mojco Marinšek plešemo v stilu baroka pod takti Vivaldija in Bacha. Zelo sta vplivala na današnje glasbene umetnike.

Akademska slikarka Meta Šolar v sobi 3 išče moški model! Kako nastajajo freske, zakaj so bili v baroku slikarji predvsem moški...

V sobi 10 se z Radolško čokolado in Iso Mikelj zahvaljujemo dobi baroka, ki je v Evropo pripeljala čokolado in eksotično sadje.

Soustvarjajte z nami! Vaša prisotnost je bistvena za ohranjanje življenja v starih slovenskih mestih!

Oblecimo se v baročnem stilu, si nadenimo MASKO in raziskujmo.

TOREJ JEMO, PIJMO in POČIJMO... RAZISKUJMO ZA DANES! VSE BO ZA ZAPRTIMI VRATI!
 

Cena

  • 199 EUR/oseba (minimalno 40 oseb)
  • 249 EUR/oseba (minimalno   30 oseb)
  • 349 EUR/oseba (minimalno   20 oseb)
Cena vsebuje (vse kar lahko pojeste in popijete)
  • jedi Michelinovih kuharjev Uroša Štefelina, Hiša Linhart in Luka Koširja, Grič
  • čokoladne okuse čokoladnega mojstra Grega Miklja, Radolška čokolada
  • izbrane koktajle Kristjana Jakša in Nejca Farčnika 
  • vina MOVIA
  • baročni kulturno, kulinarično umetniški utrip srednjeveške Radolce in Hiše Linhart
  • medsebojno spoznavanje
  • spoznavanje glavnih akterjev na nov način (akademska slikarka Meta Šolar, plesalca Grega Koritnik in Mojca Marinšek)
  • spoznavanje obdobja baroka na neformalni način
  • raziskovanje baročnih prizorov po sobah Hiše Linhart
  • nagrado za najboljšo baročno preobleko
Vabimo vas, da v Radovljici prespite. Skupaj s partnerji nudimo 40 udobnih sob

Baročna zabava, teambuildingBaročna zabava, teambuildingBaročna zabava, teambuildingBaročna zabava, teambuildingBaročna zabava, teambuildingBaročna zabava, teambuildingBaročna zabava, teambuildingBaročna zabava, teambuildingBaročna zabava, teambuildingBaročna zabava, teambuilding


×

KOŠARICA

NA BLAGAJNO
Nadaljuj z nakupom