Chefove jedi
1. Zupanova šarenka, dimljena v jabolčnem lubju
(kefirjeva omaka, olje mlade špinače, vložena redkvica in kumara, hrenova granita, postrvje ikre)
***
2. zelena
jabolka, lešniki in zelenin sorbet
***
3. file Zupanove postrvi, kislo zelje, Mrkotova polenta trdinka
(ohrovt, gobe)
***
4.krapci polnjeni z dimljeno Golarjevo skuto, gobami in s kostanjem
(krema topinamburja, zelene in hrena, drobtine, črna trobenta, maslena omaka z žajbljem)
***
5. cvetača
s škampi in lešniki
***
6. priželjc
z jurčki in jajcem
***
7.ajdovi žganci s krompirjem
***
sorbet
***
8. jelenov hrbet (kočevski jelen)
rabarbara, tepka, melancani in ohrovt
***
9. “ta bel kafe” in makovka
9 -hodni jedilnik: 145,00 €, vinska spremljava 75 €
7 -hodni jedilnik: 125,00 € (1, 4, 5, 6, 7, 8, 9 in sorbet), vinska spremljava 59 €
5 -hodni jedilnik: 99,00 € (1, 4, 6, 8, 9 in sorbet), vinska spremljava 48 €
pogrinjek 5,00 €
jedilnik brez sladice + 8,00 €