REZERVIRAJ SOBO   REZERVIRAJ MIZO

Chefove jedi

Chefove jedi
Pričakujemo vas od torka do sobote od 12.00 do 22.00 ure.

1. Zupanova jezerska postrv
beluši, jagode, špinača
***
2. zelena
jabolka, lešniki in zelenin sorbet
***
3. sladkovodni brodet s filejem Zupanove jezerske postrvi
in z Mrkotovim fižolom, bela ribja omaka in Zupanove postrvine ikre
***
4. žlikrof, polnjen z Beravsovim mladim sirom in s hruško
Mrkotova polentina krema z mavrahi, zelenjavna omaka in timijan
***
5. cvetača s škampi in lešniki
***
6. bandeljc*
porova omaka, sladoled kisle smetane
***
7. "piščančja obara"
Šlibarjev piščanec v zelenjavno - piščančji juhi
***
sorbet
***
8. telečji hrbet
solatka z Golarjevim jogurtom
Golarjev skutni zeliščni narastek s Šlibarjevo proseno kašo in hišno slanino
Krema kolerabe in špinača
***
9. Mrkotova bela polenta
Kralov med, Golarjev jogurt, medica in hišna marelična marmelada

9 -hodni jedilnik: 139,00 €, vinska spremljava 62 €
7 -hodni jedilnik: 119,00 € (1, 2, 4, 5, 7, 8, 9 in sorbet), vinska spremljava 51 €
5 -hodni jedilnik: 89,00 € (2, 5, 7, 8, 9 in sorbet), vinska spremljava 42 €
pogrinjek 5,00 €

jedilnik brez sladice + 8,00 €

* bandeljc je jed iz 1. kuharske bukve v slovenskem jeziku (Valentin Vodnik 1799)


Chefove jediChefove jediChefove jediChefove jediChefove jediChefove jediChefove jediChefove jediChefove jediChefove jediChefove jediChefove jediChefove jediChefove jedi
×

KOŠARICA

NA BLAGAJNO
Nadaljuj z nakupom