Chefove jedi
Pričakujemo vas od torka do sobote od 12.00 do 22.00 ure.
1. Zupanova jezerska postrv
nadzemna koleraba, jagode, špinača
***
2. zelena
jabolka, lešniki in zelenin sorbet
***
3. file Zupanove jezerske postrvi
kolerabe v zosu, solata kumar, inčuni, čebula
***
4. žlikrof, polnjen z Beravsovim mladim sirom in s hruško
pastinak, vložene lisičke, zelenjavna omaka
***
5. cvetača
s škampi in lešniki
***
6. priželjc
z jurčki in jajcem
***
7. bandeljc*
porova omaka, sladoled kisle smetane
***
sorbet
***
8. jelenov hrbet (kočevski jelen)
rabarbara, tepka, melancani in ohrovt
***
9. vanilijev puding
z malino in meto
9 -hodni jedilnik:
139,00 €, vinska spremljava
63 €
7 -hodni jedilnik:
119,00 € (1, 2, 4, 5, 7, 8, 9 in sorbet), vinska spremljava
51 €
5 -hodni jedilnik:
89,00 € (2, 5, 7, 8, 9 in sorbet), vinska spremljava
42 €
pogrinjek 5,00 €
jedilnik brez sladice + 8,00 €
* bandeljc je jed iz 1. kuharske bukve v slovenskem jeziku (Valentin Vodnik 1799)