REZERVIRAJ SOBO   REZERVIRAJ MIZO

Kuharska šola chefa UrošŠa

Timska kuhinja za ekipe sodelavcev ali prijateljev

Timska kuhinja

Razmišljate, kako izboljšati odnose, komunikacijo, ustvarjalnost, učinkovitost v ekipi?

Bi preizkusili, kako vaša ekipa s predanim skupinskim delom, ustrezno komunikacijo skupaj doseže skupni cilj – si pripravi 4 krožnike nove slovenske kuhinje in se obenem seznani s slovensko tradicijo, sodobnimi postopki v kuhinji, trendi v kulinariki ter s slovenskimi kulinaričnimi spominki?

receptura – sestavina – skupinsko delo – komunikacija – grajenje odnosov – osnove spajanja vina in jedi - večerja – zabava – srečelov - nova doživetja in znanja

Program:

  • prihod, dobrodošlica s kavico in hišnim pecivom
  • predstavitev kuharske in strežne ekipe
  • udeleženci prejmejo recepture
  • udeleženci si ogledajo kuhinjo in sestavine, ki jih bomo morali spremeniti v večerjo
  • udeleženci načrtujejo delo, razdelijo vloge…
  • kuhanje
  • slepa degustacija vin, osnove spajanja z jedmi
  • pripravljanje pogrinjkov
  • večerja – 4 krožniki in z ustreznimi vini
  • srečelov slovenskih kulinaričnih spominkov med večerjo
  • pogovor o občutkih, odnosih med delom

Cilji delavnice:

Udeleženci bodo preizkusili svoje sposobnosti delovanja v timu, občutili moč timskega dela ter zadovoljstvo ob zastavljenem cilju – večerji.
Obenem bodo osvojili osnovna znanja s področja sestavljanja jedilnikov, povezave jedi s pijačo, pogrinjkov, spoznali bodo sodobne tehnike priprave jedi. Seznanili se bodo z lokalnimi živili in preko slovenskih kulinaričnih spominkov spoznali tradicijo in bogastvo Slovenije.

Cena: 199,00 €/oseba

Cena vključuje:
  • dobrodošlico
  • kuharsko delavnico
  • kosilo ali večerjo s 4 hodi
  • predstavitev vrhunskih slovenskih vin, degustacija
  • recepture z delavnice
  • kuharsko kapo
  • DDV
Doplačila:
  • za vina – po porabi
  • za dobitke na srečolovu: 90,00 €
Minimalno število udeležencev: 4 osebe.
×

KOŠARICA

NA BLAGAJNO
Nadaljuj z nakupom