Kuharska šola chefa UrošŠa
Timska kuhinja
Razmišljate, kako izboljšati odnose, komunikacijo, ustvarjalnost, učinkovitost v ekipi?
Bi preizkusili, kako vaša ekipa s predanim skupinskim delom, ustrezno komunikacijo skupaj doseže skupni cilj – si pripravi 4 krožnike nove slovenske kuhinje in se obenem seznani s slovensko tradicijo, sodobnimi postopki v kuhinji, trendi v kulinariki ter s slovenskimi kulinaričnimi spominki?
receptura – sestavina – skupinsko delo – komunikacija – grajenje odnosov – osnove spajanja vina in jedi - večerja – zabava – srečelov - nova doživetja in znanja
Program:
- prihod, dobrodošlica s kavico in hišnim pecivom
- predstavitev kuharske in strežne ekipe
- udeleženci prejmejo recepture
- udeleženci si ogledajo kuhinjo in sestavine, ki jih bomo morali spremeniti v večerjo
- udeleženci načrtujejo delo, razdelijo vloge…
- kuhanje
- slepa degustacija vin, osnove spajanja z jedmi
- pripravljanje pogrinjkov
- večerja – 4 krožniki in z ustreznimi vini
- srečelov slovenskih kulinaričnih spominkov med večerjo
- pogovor o občutkih, odnosih med delom
Cilji delavnice:
Udeleženci bodo preizkusili svoje sposobnosti delovanja v timu, občutili moč timskega dela ter zadovoljstvo ob zastavljenem cilju – večerji.
Obenem bodo osvojili osnovna znanja s področja sestavljanja jedilnikov, povezave jedi s pijačo, pogrinjkov, spoznali bodo sodobne tehnike priprave jedi. Seznanili se bodo z lokalnimi živili in preko slovenskih kulinaričnih spominkov spoznali tradicijo in bogastvo Slovenije.
Cena: 199,00 €/oseba
Cena vključuje:
- dobrodošlico
- kuharsko delavnico
- kosilo ali večerjo s 4 hodi
- predstavitev vrhunskih slovenskih vin, degustacija
- recepture z delavnice
- kuharsko kapo
- DDV
Doplačila:
- za vina – po porabi
- za dobitke na srečolovu: 90,00 €
Minimalno število udeležencev: 4 osebe.