REZERVIRAJ SOBO   REZERVIRAJ MIZO

Ste natakar? Bi se pridružili ekipi Hiše Linhart?
K sodelovanju v Hiši Linhart vabimo 
vodjo strežbe-vinskega svetovalca.

Želimo dolgoročno sodelovanje z novim sodelavcem.

Nudimo delo v uigrani mladi ekipi in vodstvo priznanega chefa Uroša Štefelina (Michelinova zvezdica 2020, 2021, 2022 in zelena zvezdica za trajnost).

Nudimo možnost osebnostnega razvoja 
(obisk restavracij, mednarodne izmenjave v okviru JRE restavracij, pridobitve diplom na področju poznavanja vina, hrane, obisk dveh primerljivih restavracij za dve osebi, strokovno ekskurzijo, masaže, obiski fitnesa v okviru promocije zdravja na delovnem mestu...).

Kdo smo?
V našem podjetju ekipa motiviranih sodelavcev pod vodstvom chefa Uroša Štefelina deluje po načelu trajnostnega delovanja in povezovanja. Povezani smo z radolškimi gostinci v Okuse Radolce, z lokalnimi dobavitelji, ki se predstavljajo vsako 1. soboto v mesecu na Radolški tržnici, smo člani mednarodnega združenja JRE, ki nudi povezovanje preko meja, povezani smo z ekipo CUDV Radovljica, ki za nas ustvarja hišno keramiko...

Radi se izobražujemo, radi obiskujemo gostilne in restavracije, kjer uživamo kot gostje. Svoje znanje delimo v Kuharski šoli chefa UrošŠa. Nudimo programe usposabljanja za ljubitelje kuhanja, profesionalne kuharje in natakarje.

Vaše cenjene vloge pričakujemo na e - naslov:
info@hisalinhart.si.
Z veseljem vam bomo odgovorili na dodatna vprašanja:
t. 041 747 636- Marcela Klofutar 
ali
t. 041 347 435-Uroš Štefelin

V slogi je moč!
×

KOŠARICA

NA BLAGAJNO
Nadaljuj z nakupom