REZERVIRAJ SOBO   REZERVIRAJ MIZO

Kuharska šola chefa UrošŠa za profesionalce

Kuharska šola chefa UrošŠa za profesionalce
Potrebujete nove izkušnje, znanja? Vam primanjkuje ustvarjalne energije?

Vabimo vas, da skupaj s chefom UrošŠem in njegovo ekipo nadgradite svoje znanje. Z nami lahko pridobivate nove izkušnje en dan ali pa več dni. Vaše gostovanje pri nas bomo vsebinsko in časovno prilagodili vašim željam. Če vas zanima, lahko poleg kuharskih veščin pogledate v svet strežbe, poznavanja vin ter prodaje in marketinga.

Cena z DDV: 599,00 €/dan

Cena vključuje:
  • 10.00 – 10.30 - dobrodošlica, predstavitev podjetja,dolgoročne vizije, usmeritev, pogovor o programu dela (na osnovi predhodnih želja)
  • 10.30 – 20.00 - vključitev v proces dela v kuhinji (glede na želje tudi v drugih oddelkih), odmori po želji
  • dva obroka, pijača
  • nočitev z zajtrkom
Kuharska šola chefa UrošŠa za profesionalceKuharska šola chefa UrošŠa za profesionalceKuharska šola chefa UrošŠa za profesionalceKuharska šola chefa UrošŠa za profesionalce

Dodatno

V proces načrtovanja novih jedi vabimo tudi dr. Špelo Magister, ki vas seznani s tem, kakšne presnovne procese povzroča hrana v telesu, kdaj ponuditi kaj, kako sestavljati obroke, kakšne maščobe uporabljati...., da se boste vi in tudi vaši gostje počutili bolje. Cena z DDV: od 150,00 €

Cilj

Udeleženci se bodo z vključitvijo v delovni proces se znanili s kuhinjo chefa UrošŠa (tehnike, sestavine, dobavitelji, kombinacije, kreacije,komuniciranje, organizacija, usmerjenost, …).

Glede na želje vsakega posameznika bodo osvajali znanja z želenih področij kuhanja, strežbe ter prodaje in marketinga. Udeleženci bodo nova znanja oplemenitili s svojimi stališči, usmeritvami, jih prenašali v prakso.
×

KOŠARICA

NA BLAGAJNO
Nadaljuj z nakupom