REZERVIRAJ SOBO   REZERVIRAJ MIZO

Kdo smo

Kdo smo
Samostojna pot Marcele Klofutar in chefa Uroša Štefelina z ekipo se je pričela v podeželski Vili Podvin leta 2013. Delovanje ekipe je bilo nagrajeno z Michelinovo zvezdico in z zeleno Michelinovo zvezdico za trajnost.

Skrbimo za povezovanje v destinaciji

Od decembra 2021 ustvarjamo v Hiši Linhart (restavracija, hotel, kuharska šola) in še naprej skrbimo za povezovanje v destinaciji, raziskujemo tradicijo in jo ohranjamo za prihodnost. Ekipa je tudi na novi lokaciji  (2022, 2023) prejela rdečo in zeleno Michelinovo zvezdico.
Podvinska tržnica je postala Radolška tržnica (povezovanje dobaviteljev), v kuharski šoli delimo znanje otrokom, ljubiteljem kuhanja in profesionalcem, nadgrajujemo tradicionalne jedi v jedi nove slovenske kuhinje. Keramiko za nas ustvarjajo varovanci CUDV Radovljica. Povezani smo s kolegi gostinci v Okuse Radolce.

Povezovanje je vodilo delovanja ekipe.

Omogoča nam stalno raziskovanje, razvoj, izobraževanje. Zgodbe delimo z vami in vsi skupaj postajamo bolj samozavestni in ponosni na našo deželo.
Želimo vam radovedno uživanje v jedeh, poigravanje z okusi, teksturami in vonji. Želimo, da okusite preprostost in veličino naravnih sestavin in jedi.
×

KOŠARICA

NA BLAGAJNO
Nadaljuj z nakupom