Kdo smo
Samostojna pot Marcele Klofutar in chefa Uroša Štefelina z ekipo se je pričela v podeželski Vili Podvin leta 2013.
Delovanje ekipe je bilo nagrajeno z Michelinovo zvezdico in
z zeleno Michelinovo zvezdico za trajnost.
Skrbimo za povezovanje v destinaciji
Od decembra 2021 ustvarjamo v Hiši Linhart (restavracija, hotel, kuharska šola) in še naprej skrbimo za
povezovanje v destinaciji,
raziskujemo tradicijo in jo ohranjamo za prihodnost. Ekipa je tudi na novi lokaciji
(2022, 2023) prejela rdečo in zeleno Michelinovo zvezdico.
Podvinska tržnica je postala
Radolška tržnica (povezovanje dobaviteljev),
v kuharski šoli delimo znanje otrokom, ljubiteljem kuhanja in profesionalcem,
nadgrajujemo tradicionalne jedi v jedi nove slovenske kuhinje. Keramiko za nas ustvarjajo
varovanci CUDV Radovljica. Povezani smo
s kolegi gostinci v Okuse Radolce.
Povezovanje je vodilo delovanja ekipe.
Omogoča nam
stalno raziskovanje, razvoj, izobraževanje. Zgodbe delimo z vami in vsi skupaj postajamo
bolj samozavestni in ponosni na našo deželo.
Želimo vam
radovedno uživanje v jedeh,
poigravanje z okusi, teksturami in vonji. Želimo, da okusite
preprostost in veličino naravnih sestavin in jedi.