REZERVIRAJ SOBO   REZERVIRAJ MIZO

Kuharska šola chefa UrošŠa za ljubitelje kuhanja


(datume preverite v rubriki hišni dogodki)

Kulinarični kritik Uroš Mencinger pravi: »Malo jih je, ki imajo takšen bandeljc, pogrejejo s takšno juho, znajo tako z zelenjavo in z okusi pripovedujejo takšne lokalne zgodbe.«

....tradicionalne sestavine, sodobni kuharski postopki, spajanje jedi z vini, moč ekipe....

 

Priznani slovenski kuhar, dobitnik Michelinove zvezdice in zelene zvezdice za trajnost Uroš Štefelin vas bo popeljal v svet vrhunske kulinarike. Spoznali boste, kako s sodobnimi tehnikami pripravite tradicionalne, lokalne in sezonske sestavine, da nadgradite jedi v svoji domači kuhinji. Naučili se boste, da, manj je več in zakaj je pomembno, da hrano pripravljamo s srcem. Osvojili boste kuhanje pristnega kosila s štirimi hodi, z izborom ustreznih vin k vsakemu hodu, pripravo pogrinjkom ter bistvo, kako navdušiti svoje goste, z iskrenostjo.


Program (od 9.00 do 15.00 ure):

  • prihod, dobrodošlica s kavico in hišnim pecivom
  • predstavitev podjetja – vizije razvoja, načina dela, organizacije dela v Hiši Linhart
  • kuhanje kosila s štirimi hodi s hišnimi kuharji pod vodstvom Uroša Štefelina
  • izbor ustreznih vin k vsakemu hodu (degustacija vin) pod vodstvom hišnega someljeja
  • priprava pogrinjkov
  • skupno kosilo (4 hodi) s hišnim kuharjem in sommelierjem

Cilji delavnice:

Udeleženci bodo osvojili osnovna znanja s področja sestavljanja jedilnikov, povezave jedi s pijačo, pogrinjkov, spoznali bodo sodobne tehnike priprave jedi. Seznanili se bodo z lokalnimi živili in možnostmi njihove nadgradnje v kuhinji. Spoznali bodo, kako lahko porabimo vse in ne zavržemo ničesar. Usposobili se bodo za pripravo zahtevnejših jedi s sodobnimi tehnikami in z upoštevanjem zakonitosti presnove v telesu.

Cena:

269,00 €/oseba
 

Cena vključuje:

  • dobrodošlico
  • predstavitev zgodbe Hiše Linhart
  • kuharsko delavnico
  • kosilo 
  • predstavitev vrhunskih slovenskih vin, degustacija
  • recepture z delavnice
  • DDV

Doplačila:

  • za vina ob kosilu
  • za goste, ki pridejo z vami: chefovo kosilo s 4 hodi: 59,00 €/noč, pijača po porabi
  • nočitev z zajtrkom: 69,00 €/noč (v dvoposteljni sobi), 89,00  €/noč (v enoposteljni sobi)
  • za turistično in promocijsko takso: 2,00 €/oseba/noč (če se odločite za spanje)
Delavnico izvedemo za najmanj 4 in največ 10 gostov.

Kontakt: info@hisalinhart.si, 83843470

Kuharska šola chefa UrošŠa za odrasleKuharska šola chefa UrošŠa za odrasleKuharska šola chefa UrošŠa za odrasleKuharska šola chefa UrošŠa za odrasleKuharska šola chefa UrošŠa za odrasleKuharska šola chefa UrošŠa za odrasle
×

KOŠARICA

NA BLAGAJNO
Nadaljuj z nakupom