REZERVIRAJ SOBO   REZERVIRAJ MIZO

Kroparski krapci z jušno zelenjavo in govedino
Čista goveja juha
Zelenina krema

kroparski krapci

(4 porcije)

Naš kuhar Uroš jih je imel v otroštvu najraje!

Testo

Sestavine:

Nadev

Sestavine: Priprava:
Na svinjski masti prepražimo čebulo, dodamo govedino in jušno zelenjavo, začinimo. Prepražimo in odstavimo. Posebej zamešamo žemljo, jajce, kislo smetano in drobtine. Vmešamo v maso. Oblikujemo polnjene kroparske krapce. Kuhamo jih v vreli, slani vodi toliko časa, da priplavajo na površino vode.
 

Zelenina krema

Sestavine: Priprava:
Zeleno skuhamo, zmiksamo in precedimo. Solimo, popramo.
Serviramo tako, da položimo dva zelenina žličnika. Dodamo 5 testenin, vložene črne trobente in zalijemo z govejo juho (1 dcl/oseba).

kroparski krapcikroparski krapcikroparski krapci

Preberite tudiOstali zapisi

×

KOŠARICA

NA BLAGAJNO
Nadaljuj z nakupom