REZERVIRAJ SOBO   REZERVIRAJ MIZO

Naj vas pogreje odlična gorenjska ribja juha!

Postrv je najboljša od Zupana iz Nomnja!

juha dimljene postrvi

(8 porcij)
 

Juha dimljene postrvi

Sestavine: Priprava:
Prepražimo šalotko in dimljeno postrv, dodamo zelenjavo, začinimo in zalijemo z ribjo osnovo. Kuhamo toliko časa, da se zelenjava zmehča. Zmiksamo.
 

Hladno dimljena postrv s hrenovo peno

Sestavine: Priprava:
Testo premažemo z rumenjaki in nanj položimo rezine postrvi. Prekrijemo z drugo plastjo testa.
Položimo med silipata, obtežimo in pečemo na 180 °C, 15 – 20 min (odvisno od debeline postrvi).
 

Hrenova pena

Sestavine: Priprava:
Mehko kuhan krompir z ostalimi sestavinami zmiksamo. Nalijemo v sifon. Okrasimo juho.
Juha dimljene postrviJuha dimljene postrviJuha dimljene postrvi

 

Preberite tudiOstali zapisi

×

KOŠARICA

NA BLAGAJNO
Nadaljuj z nakupom