REZERVIRAJ SOBO   REZERVIRAJ MIZO

Delavnice, trajnostni poslovni model podjetij

Delavnice, trajnostni poslovni model podjetij, 16., 20., 23.5.2025

Dragi kolegi,
 
Vabimo vas na BREZPLAČNE
praktične delavnice v Hišo
Linhart -
TRAJNOSTNI POSLOVNI MODEL

Razmišljali bomo o trajnostnem poslovnem modelu v podjetju, ki je edina možna izbira delovanja sedanjosti in prihodnosti.
Na delavnicah bomo pripravili načrt za zmanjševanje odpadkov za vsako podjetje. Načrt vam bo služil za učinkovito, konkurenčno in trajnostno poslovanje.

Delavnice vodijo: Uroš Štefelin, Marcela Klofutar, Hiša Linhart;  Luka Irenej Pečan, biotehniška fakulteta

 

1. SREČANJE
petek, 16. 5. 2025, od 8.00 do 10.00 ure

  • kaj je trajnost (poudarek na krožnosti in različnih vidikih trajnosti)
  • predstavitev obstoječih dobrih praks
  • posnetek stanja v sodelujočih restavracijah (kako upoštevam vidike trajnosti v poslovanju)
  • razvoj načrta za zmanjšanje odpadkov v vsakem obratu (zmanjšuj na začetku, razvoj zero waste jedi)
  • identificiranje odpadkov, teoretični razvoj novih izdelkov in jedi

2. SREČANJE
torek, 20. 5. 2025, od 8.00 do 10.00 ure

  • praktična izdelava novih izdelkov in jedi (sušenje, fermentacija, esence…)

3. SREČANJE
petek, 23. 5. 2025, od 8.00 do 10.00 ure

  • presoja izdelkov/jedi skozi prizmo optimizacije hranljive vrednosti
  • zapis trajnostnih strategij za restavracije
  • javna predstavitev projekta (tiskovna konferenca s predstavitvijo rezultatov, izdelkov in smernic za prihodnost) 
 
Prijave: info@hisalinhart.si

Delavnice organiziramo v sodelovanju z BSC Kranj (reginalno razvojno agencijo Gorenjske).

 

Poglejte tudi

BON za CHEFOVE JEDI

BON za CHEFOVE JEDI

Izberite št. hodov in/ali vinsko spremljavo.
Od: 89,00 €
Odklop za sladokusce

Odklop za sladokusce

cena za 1 osebo
219,00 €
×

KOŠARICA

NA BLAGAJNO
Nadaljuj z nakupom