Ko nas omehčajo
čustveni spomini na dišeče jedi domače kuhinje,
na prijatelje, na najbližje, se srce odpre in veselje začne!
Podarimo modrosti prednikov za vizije naslednikov:
- CHEFOV NOŽ UROŠA ŠTEFELINA by FRANCI TIČAR
Chefov nož Uroša Štefelina oblikovan po navdihu starih mam, ki so v svoji kuhinji uporabljate en nož za praktično vse. Skovan pa izpod rok
kovaškega mojstra Franci Tičarja z Jezerskega, ki je obliko nadgradil s sodobnimi materiali in pristopi, ki nožu podaljšajo njegovo življenjsko dobo.
Njegove lastnosti:
-ročno kovan nož iz 440C jekla, ki daje optimalno dobro razmerje med korozijsko odpornostjo, uporabniku prijazno ostrenje in dolgotrajno držanje ostrine noža,
-črn rustikalno kovan hrbet z elegantno zrcalnim poliranim rezilnim robom,
- edinstveno oblikovan tepkov ročaj z značilnim Š- jem in zaščiten z epoksoidno maso,
- nož v celoti tudi zaščiten s posebnim voskom za končni lesk.
Uroš Štefelin ga ni postavil v vitrino. Uporablja ga vsak dan. Nož izvrstno služi različnim namenom v njegovi kuhinji.
VZDRŽEVANJE:
Nož po vsaki uporabi ročno umijemo in posušimo, nož ni primeren za pranje v pomivalnem stroju, saj s tem lahko pride do deformacij ali poškodb.
Hruška tepka je odlična kulinarična poslastica, njen les pa vzdržljiv in hvaležen.
Na tepkovi deski z jeklenim nožem tradicije pripravljamo srčne jedi.
Cena:
399 €
Naj se preizkusi tudi vaš obdarjenec!