Vsak festival zasluži premierno večerjo!
Trije chefi
Janez Bratovž, Igor Jagodic in Uroš Štefelin iz JRE restavracij
predajajo kuhalnice svojim mladim kolegom
Tomažu Bratovžu, Darku Krstevu in Martinu Zupancu,
da se skupaj premierno poklonijo 11. festivalu čokolade
v petek, 14. 4. 2023 ob 18.00 uri
in ga ponosno otvorijo.
Naj se sladki »razvrat« prične!!!
KAJ: Večer 3 mladih chefov,
večerja z aperitivom in s 6 -hodi
Nekatere jedi bodo diskretno začinjene s čokolado, nekatere pa brez sramu, z veliko žlico tekoče, vroče, slastne čokolade.
KDO: Tomaž Bratovž, Restavracija JB (Bratovž), Martin Zupanc, Hiša Linhart (Štefelin), Darko Krstev, Restavracija Strelec (Jagodic) kuhajo skupaj
KJE: Hiša Linhart
CENA: 89,00 € (aperitiv in 6 krožnikov)
CENA z nočitvijo z zajtrkom: 149 €
(aperitiv, 6 krožnikov, nočitev z zajtrkom)
POSEBNA PONUDBA ZA ČOKOLATJERJE:
2 x nočitev z zajtrkom + otvoritvena večerja treh mladih chefov
199 €/oseba v 1/2 sobi
249 €/oseba v 1/1 sobi
Za sladokusce bodo na voljo rumi, konjaki in cigare!
Informacije:
info@hisalinhart.si
Tradicija proizvodnje čokoladnih izdelkov v Radolc traja že
100 let.
Na osnovi tradicije se sladkosnedi že
devet let vsakega aprila zberejo na
Festivalu čokolade v Radolc in okušajo
butične čokoladne izdelke, raziskujejo
zgodbe čokolade, se predajajo
glasbenim koncertom, opazujejo k
uharske predstave znanih mojstrov, uživajo v najbolj sladkem slovenskem mestu Radolca.